Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η ΕΕΤΤ εξηγεί

ADSL και VDSL | Πώς μπορώ να αξιολογήσω την σύνδεσή μου διαχρονικά;


Η εθνική ρυθμιστική αρχή για τις τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα αναβάθμισε στα τέλη Μάη 2012 το λεγόμενο Σύστημα Αποτίμησης Ποιότητας Ευρυζωνικών Υπηρεσιών. Οι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν διαχρονικά την ποιότητα της σύνδεσής τους. Η ΕΕΤΤ εξηγεί σχετικά στους επισκέπτες του tech.in.
Το M-Lab Notifier εξυπηρετεί την διαχρονική αξιολόγηση της ποιότητας της σύνδεσης. Αποτελεί πρόσθετο βοηθητικό πρόγραμμα του αναβαθμισμένου ΣΑΠΕΣ, το οποίο υπενθυμίζει και διευκολύνει τη συχνή μέτρηση των ευρυζωνικών συνδέσεων, ενώ αξιολογεί διαχρονικά την ποιότητα της σύνδεσης.

Το MLab Notifier δεν παρέχει από μόνο του τη δυνατότητα απεικόνισης της διαχρονικής εξέλιξης της ποιότητας της σύνδεσης είναι διαθέσιμη μέσα από
την εφαρμογή ΣΑΠΕΣ.

Σκοπός της ύπαρξής του είναι να διευκολύνει τον χρήστη να πραγματοποιεί περιοδικές μετρήσεις (π.χ. κάθε μέρα, εβδομάδα, μήνα, τρίμηνο).


  • Για την εγκατάσταση και αυτόματη εκτέλεση του προγράμματος με την εκκίνηση των Windows, ο χρήστης πρέπει να αντιγράψει το εικονίδιο του προγράμματος στο φάκελο "Προγράμματα Εκκίνησης" των Windows (με drag & drop).
  • Διαβάστε αναλυτικά για τις μετρήσεις από το ΣΑΠΕΣ στην διεύθυνση http://broadbandtest.eett.gr/help.php#metrics
Το ΣΑΠΕΣ υποστηρίζει και συνδέσεις VDSL. Επί του παρόντος, εφόσον μόνον η CYTA παρέχει VDSL, στο ΣΑΠΕΣ αποτυπώνονται τα στοιχεία των συνδρομητών της συγκεκριμένης εταιρίας.
In.gr Τεχνολογία

1 σχόλιο:

  1. Greek Computers Support (Gcs): Η Εεττ Εξηγεί >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Greek Computers Support (Gcs): Η Εεττ Εξηγεί >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Greek Computers Support (Gcs): Η Εεττ Εξηγεί >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    ΑπάντησηΔιαγραφή