Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Τα οκτώ καλύτερα δωρεάν antivirus για το 2012 (Τop 8 free antivirus for 2012)

        Η ασφάλεια του υπολογιστή μας και των προσωπικών μας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να μας αφορά όλους, ειδικά τώρα που η έκθεση μας στο διαδίκτυο είναι μεγαλύτερη από ποτέ.  
        Ο πιο απλός τρόπος για να προστατεύσουμε τον  υπολογιστή αλλά και τα προσωπικά μας δεδομένα είναι η χρήση κάποιου Antivirus, ενός utility δηλαδή που σαν στόχο έχει την κυρίως την εύρεση και διαγραφή επικίνδυνων για την ασφάλεια του συστήματος μας προγραμμάτων όπως ιοί, trojans, spyware, warms κ.α.
        Παρακάτω σας παραθέτουμε μια λίστα με τα οκτώ καλύτερα δωρεάν προγράμματα Antivirus για το έτος 2012. Η λίστα προέκυψε μετά από αναλύσεις και πολύ διαδικτυακή έρευνα καθώς και από τα σχόλια και τη βαθμολογία που έχουν λάβει αυτά τα προγράμματα από τους χρήστες που τα χρησιμοποιούν ανά το κόσμο.



1.  Αvast! Free Antivirus 7
             Μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος αφού προσφέρει πολλά άξια εμπιστοσύνης χαρακτηριστικά όπως:
  • Προστασία πραγματικού χρόνο
  • Έλεγχος για ιούς κατά την διαδικασία εκκίνησης του υπολογιστή.
  • Avast! SafeZone™ 
  • Auto Sandbox 
  • Avast! Real-time Shields για online προστασία όταν σερφάρεται το internet ή διαβάζεται τα mail σας.
     Ελαφρύ, δυνατό, εύκολο στη χρήση καθώς όλα γίνονται αυτόματα στο backround και με τις καλύτερες κριτικές και βαθμολογίες από τα μεγαλύτερα site του κόσμου.Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για το Avg.


          Τα εργαλεία ασφαλείας που προσφέρει όπως  Anti Phishing, Anti Vir Pro Activ(εντοπίζει και  ιούς που δεν είναι ακόμα γνωστοί από τον τρόπο που συμπεριφέρονται),  Anti Drive(προστασία από το κατεβάσετε κάποιο ιό καθώς βρίσκεστε στο διαδίκτυο) , email-protection κ.α είναι μερικοί από τους λόγους που το έβαλαν στην λίστα μας.


         Θεωρείτε ένα από τα καλύτερα δωρεάν antivirus για υπολογιστές με εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα Windows (xp,vista,7). Προσφέρει αξιόλογη ασφάλεια, ευκολία στη χρήση καθώς και Online υποστήριξη, γι αυτό άλλωστε κέρδισε πολλά βραβεία μέσα στο 2012.


       Διαθέτει πολύ δυνατό firewall πράγμα που το κάνει να μας δίνει πολύ καλή ασφάλεια κατά την διάρκεια online συναλλαγών(shopping), ανάγνωσης e-mails, downloading,spamming,ιών κ.α

6.  Spybot Search And Destroy
         Το Spybot S&D δεν αποτελεί από μόνο  του ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας άλλα είναι πολύ καλό στο να "γιατρέψει" υπολογιστές που είναι ήδη μολυσμένοι από ιούς και άλλα ήδη κακόβουλα λογισμικά.

      Γρήγορο, αξιόπιστο, με μεγάλη βάση δεδομένων για όλους τους γνωστούς και μη κινδύνους 
που κυκλοφορούν χαρακτηριστικά που το κάνουν ένα που καλό εργαλείο το οποίο κερδίζει
διαρκώς δημοτικότητα.

        Οι αυτόματες αναβαθμίσεις, η χαμηλή κατανάλωση πόρων συστήματος, η τεχνολογία cloud που διαθέτει και η δυναμική αντιμετώπιση κινδύνων το κάνουν ένα πολύ αξιόλογο antivirus.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου