Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Τα Καλύτερα Email Marketing WordPress Plugins


WP-News
Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνήθως θεωρείτε ως κάτι που μπορούν να κάνουν μόνο οι μεγάλες εταιρείες που έχουν τη δυνατότητα να δαπανήσουν πολλά χρήματα  και όχι για τα μικρά blogs και ιστοσελίδες που δεν μπορούν να διαθέσουν ένα επιπλέον ποσό για αυτό.
Αλλά αυτή η άποψη είναι εντελώς λάθος.
Εάν χρησιμοποιείτε WordPress, ορισμένα plugins μπορεί να σας βοηθήσουν να το κάνετε εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόστος.
Υπάρχουν πολλά plugins μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαθέσιμα εκεί έξω, που μπορούν να σας αφήσουν να διαχειριστείτε τέτοιες ενημερωτικές εκστρατείες.
Η εύρεση καλών και αποδοτικών plugins μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κάνουν πραγματικά τη δουλειά είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά για να βοηθήσουμε τους αναγνώστες μας, σήμερα θα παρουσιάσουμε μια λίστα από δωρεάν και premium Plugins μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για WordPress.

Όλα αυτά τα plugins προσφέρουν κάποια πραγματικά καταπληκτικά χαρακτηριστικά που επιτρέπουν το χειρισμό κάθε πτυχής μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όλα είναι αρκετά ολοκληρωμένα και μοναδικά. Ελέγξετε τα και διαλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

WordPress Email Newsletter Plugin

1-WordPress Email Newsletter Plugin
Το email newsletter plugin είναι ένα προηγμένος emailer που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το WordPress 3. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά.
2-MyMail
Το Mymail είναι ένα απλό Ενημερωτικό Δελτίο για το WordPress για να δημιουργήσετε, να στείλετε και να παρακολουθείτε τις καμπάνιες σας

Newsletter Mailer WordPress Widget

3-Newsletter Mailer WordPress

Simple Mail Chimp Signup Forms

4-Simple Mail Chimp Signup Forms
Το Mail Chimp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου newsletter του net. Αυτό είναι ένα μικρό plugin που προσθέτει διάφορους τρόπους για να μπορείτε να προσθέσετε φόρμες εγγραφής λίστας email στην WordPress ιστοσελίδα σας.

Subscribe Popup

5-Subscribe Popup
To Subscribe Popup είναι ένα plugin για WordPress που σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα ιδιαίτερα προσαρμόσιμο box εγγραφής στο blog ή την ιστοσελίδα σας. Το popup box ζητά από τους επισκέπτες να υποβάλουν το όνομά και το e-mail τους. Αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται σε βάση δεδομένων, ή μπορούν να υποβληθούν στο Mailchimp σύστημα newsletter. Όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα μπορούν να εξαχθούν σε CSV αρχείο για να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε άλλα συστήματα newsletter. To Subscribe Popup είναι ένας τέλειος τρόπος για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας.

 Newsletter Tycoon

6-Newsletter Tycoon
Αυτό το plugin επιτρέπει στους χρήστες να εγγραφούν και να λαμβάνουν ένα ενημερωτικό δελτίο που περιέχει τις τελευταίες δημοσιεύσεις. Το σύστημα εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο διαθέτει ένα διπλό opt-in σύστημα, με e-mail επιβεβαίωσης. Οι διαχειριστές μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν συνδρομητές.

 Subscriber Traffic Pop for WordPress

7-Subscriber Traffic Pop for WordPress
To Subscriber Traffic Pop για το WordPress, παίρνει την αρχική έκδοση jQuery του plugin και της βάζει στεροειδή για να δημιουργήσετε ένα φοβερό εργαλείο  list building. Γυρίστε το traffic σας σε έναν κατάλογο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πολύ εύκολα.

Email newsletter

Email newsletter
Πρόκειται για ένα εύχρηστο plugin με μια απλή λειτουργία: μαζική αποστολή email. Επιτρέπει την αποστολή HTML email στους εγγεγραμμένους χρήστες σας οι οποίοι και μπορούν να σας απαντήσουν. Είναι ένα πολύ βασικό και σημαντικό εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο απαραίτητο για όλους τους ιδιοκτήτες WordPress blog / ιστοσελίδων.

Newsletter Plugin

newsletter plugin
Αυτό το plugin σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε βάση δεδομένων συνδρομητών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο blog / ιστοσελίδα σας. Επιτρέπει επίσης την εύκολη δημιουργία custom μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας 15 προσαρμοσμένα πεδία, textboxes / πεδία κλπ. Είναι επίσης συμβατό με εξωτερικό λογισμικό newsletter. Αυτό το πράγμα σας επιτρέπει να συγχρονίζετε συνδρομητές λίστα με οποιαδήποτε υπηρεσία τρίτου.

WP Autoresponder And Newsletter Plugin

WP Autoresponder
Αυτό το φοβερό plugin σας προσφέρει ένα widget συνδρομή στο sidebar και επιτρέπει τη δημιουργία custom subscription forms για να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους συνδρομητές. Μπορείτε να προγραμματίσετε επίσης e-mail broadcasts και ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε text / html. Σε γενικές γραμμές, είναι ένα πραγματικά καλό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε πολλά με ένα εύχρηστο τρόπο.

Newsletter

Newsletter
Το Newsletter είναι ένα από τα πιο δημοφιλή, με πλούσια χαρακτηριστικά, ευρέως χρήσεως plugin. Θα μπορούσε να υπερηφανεύεται για μια πληθώρα χαρακτηριστικών για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το widget συνδρομή, φιλική προς το χρήστη διεπαφή με μια μεγάλη λίστα προσαρμοσμένων ρυθμίσεων για το ενημερωτικό δελτίο και των συνδρομητών. Έχει επίσης ένα εργαλείο στατιστικών που σας βοηθά να κρατήσετε καρτέλες για τα αποτελέσματα.

ALO EasyMail Newsletter

ALO EasyMail
Αυτό το plugin θεωρείται ως το «καλύτερο» plugin στο είδος του – αφήνοντας ακόμη και Newsletter plugin πίσω. Ο λόγος για αυτό είναι το γεγονός ότι μπορεί να υπερηφανεύεται για μια πληθώρα από μερικά πραγματικά δροσερά εργαλεία για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι πλούσιο σε δυνατότητες ακόμα περισσότερο από το newsletter plugin. Επιτρέπει τη διαχείριση σε κάθε διαδικασία των εκστρατειών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας εύκολα και γρήγορα. Πάνω από όλα όμως, έχει επίσης ένα Ajax widget για την εγγραφή, καταπληκτική διαχείριση θεμάτων για να βελτιώσει την απεικόνιση και την αίσθηση των email, καθώς και ένα υπέροχο εργαλείο εντοπισμού σφαλμάτων κλπ.

All-in-One Subscribe Popup

10-All-in-One Subscribe Popup

Το All-in-One Subscribe Popup είναι ένα plugin για WordPress που σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα ιδιαίτερα προσαρμόσιμο subscribe popup box στο blog ή την ιστοσελίδα σας.

Subscribe & Download

9-Subscribe & Download
ΤΟ Subscribe & Download είναι ένα plugin που επιτρέπει τη διανομή αρχείων μέσω συνδρομών. Αν οι άνθρωποι θέλουν να κατεβάσουν κάτι από την ιστοσελίδα σας ή από ιστοσελίδες τρίτων θα πρέπει να υποβάλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Simple Campaign Monitor Signup Forms

8-Simple Campaign Monitor Signup Forms
Campaign Monitor είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό είναι ένα μικρό plugin που προσθέτει διάφορους τρόπους για να μπορείτε να προσθέσετε φόρμες εγγραφής email στην WordPress ιστοσελίδα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου