Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

Αυτές είναι οι χώρες με το γρηγορότερο ίντερνετ στον κόσμο


Αυτές είναι οι χώρες με το γρηγορότερο ίντερνετ στον κόσμο
Ίντερνετ με ταχύτητες... φόρμουλα 1 απολαμβάνουν κάποιες από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά χώρες του κόσμου.
Η εταιρεία Akamai έκανε μια έρευνα για τις χώρες με το ταχύτερο ίντερνετ στον κόσμο η οποία δημοσιεύεται στην εξειδικευμένη σε θέματα τεχνολογίας διαδικτυακή πύλη mashable.
Ως μέτρο σύγκρισης για της ανάγκες της μελέτης, η οποία παρουσιάζει την πρώτη εικοσάδα κρατών παγκοσμίως επιλέχθηκαν οι υψηλότερες κατά μέσο όρο ταχύτητες που μπορεί ένας χρήστης να απολαύσει σε κάθε χώρα.
Το Χονγκ Κονγκ, η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία και η Σιγκαπούρη καταλαμβάνουν τις τέσσερις πρώτες θέσεις στη σχετική κατάταξη.
Η χώρα μας δεν βρίσκεται στην πρώτη 20αδα.
Στο Χονγκ Κονγκ, η μέση ταχύτητα σύνδεσης φτάνει τα 65,4 megabits το δευτερόλεπτο, ενώ στη Νότια Κορέα αγγίζει τα 63,6.
Αντίστοιχα, στη Ιαπωνία η ταχύτητα σύνδεσης είναι 52 megabits το δευτερόλεπτο, ενώ στη Σιγκαπούρη 50,1 megabits το δευτερόλεπτο.
Το Ισραήλ βρίσκεται στην 5η θέση με 47,7 megabits το δευτερόλεπτο ενώ ακολουθούν η Ρουμανία (45,4 megabits/δευτερόλεπτο), η Λετονία (43,1 megabits/δευτερόλεπτο), η Ταϊβάν (42,7 megabits/δευτερόλεπτο, η Ολλανδία (39,6 megabits/δευτερόλεπτο) ενώ τη δεκάδα συμπληρώνει το Βέλγιο (38,5 megabits/δευτερόλεπτο).
Οι ΗΠΑ βρίσκονται στην 13η θέση με 37 megabits/δευτερόλεπτο, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο είναι 16ο με 35,7 megabits/δευτερόλεπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου