Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

6 Tips για να κάνετε τον Υπολογιστή σας πιό γρήγορο και να μήν κολλάει.!


6 Tips για να κάνετε τον Υπολογιστή σας πιο γρήγορο και να μην κολλάει.

1.Αν εχετε Windows 7/Vista , χρησιμοποιείστε 1 φλασακι από 256mb έως 4giga βαλτέ το στον Υπολογιστή σας , πατήστε δεξί κλικ ->ιδιότητες  ->ready boost (καρτέλα πάνω) και αποκλειστική χρήση αυτής της συσκευής από το ready boost.
Μεγαλύτερα αποτελέσματα θα δουν χρήστες με 1gb ram και 4gb φλας ,σε περίπτωση που δεν γίνεται ready boost και σας βγάζει κάποιο σφάλμα είναι γιατί έχετε αργό φλασακι.
2.Πατηστε έναρξη και στην γραμμή αναζήτησης πατήστε  %temp%  , σβήστε τα όλα είναι ασφαλές το μόνο κακό είναι ότι σβήνονται και τα cookies και έτσι θα χαθούν αποθηκευμένοι κωδικοί  του web browser που χρησιμοποιήτε.
3.Πανω στον σκληρό δίσκο πατήστε ιδιότητες ->εργαλεία ->ανασυγκρότηση  -> επιλέξτε δίσκο και μετά πάλι ανασυγκρότηση
 4.Πατηστε έναρξη και στην γραμμή αναζήτησης πατήστε  msconfig  , στο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέξτε εκκίνηση στοιχείων , θα σας βγάλει μια λίστα με τα προγράμματα που εκτελούνται  όταν ανοίγει ο υπολογιστής , αποεπιλέξτε όσα δεν θέλετε, πατήστε εφαρμογή και στην συνέχεια κάντε επανεκκίνηση.

 5.Πατηστε έναρξη - > πινάκας έλεγχου ->προγράμματα - > κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος και σβήστε ότι άχρηστο πρόγραμμα έχετε.

 6.Πανω στον Υπολογιστή μου πατήστε ιδιότητες - > πάνω αριστερά πατήστε ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους - > πατήστε ρυθμίσεις στις επιδόσεις  ->για προχωρημένους (πάνω δεξιά)  -> αλλαγή  (βρίσκετε κάτω από εκεί που λέει εικονική μνήμη) πατήστε τον πρωτεύων  σκληρό σας δίσκο (συνήθως είναι  C: ) πατάμε προσαρμογή μεγέθους και βάζουμε 4000 στο πρώτο κουτάκι και 8000 στο δεύτερο και πατάμε χωρίς αρχείο σελιδοποίησης , μπορούμε να βάλουμε και μικρότερο μέγεθος σε περίπτωση που δεν έχουμε αρκετή μνήμη στον σκληρό δίσκο αλλά επίσης μπορούμε να το κάνουμε και σε άλλον δίσκο , τέλος μόλις το κάνετε και αυτό πατήστε οκ ->εφαρμογή και κάντε επανεκκίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου